facebook

“Трагедія Даші Лук’яненко перед очима”: На Київщині зникла 12-річна принцеса. Терміновий пошук

У Білій Церкві, що на Київщині, безвісти зникла 12-річна дівчинка. Про це повідомляє Служба розшуку дітей при ГУ Національної поліції області.

Як повідомляється, Гавенко Карина 2008 року народження пішла з дому по вулиці Партизанській, 25, в неділю, 16 лютого, і не повернулася.

Дівчинка виглядає старше свого віку, на 12-14 років. Худорлява, кругловида, 160 сантиметрів зросту.

У Карини – голубі очі і довге світле волосся. Була одягнена у чорну шапку з сірим помпоном, білу куртку, чорні спортивні штани з кольоровими вставками з боків і чорні черевики.

Всіх, хто що-небудь знає про місце перебування зниклої дівчинки, просять повідомити правоохоронців за номером «гарячої лінії» 102.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, у червні минулого року на Одещині зникла 12-річна Даша Лук’яненко. Її знайшли через тиждень після зникнення мертвою у вигрібній ямі сусідів. У вбивстві дівчинки зізнався син сусідів – Микола Тарасов. Справа набула чималого розголосу і за її розслідуванням слідкувала вся країна.

Зараз суд над Тарасовим продовжується і хлопець, який спочатку зізнався у скоєнні злочину, недавно відмовився від своїх свідчень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...