facebook

“Він любив життя.” Україна втратила ще одного героя. Вбила не снайперська куля, а…

У місті Славутич Київської області помер герой України, 47-річний захисник Донецького аеропорту Євген Ареф’єв з позивним “Спартак”.

Як повідомляє прес-служба міської ради міста Славутич, Ареф’єв був чесним і відповідальним командиром, а також надійним товаришем.

“На 47 році життя пішов з життя житель Славутича Євген Ареф’єв. Захисник України, військовий за покликом серця, справжній офіцер-професіонал, у якого був позивний Спартак. Відповідальний командир, який завжди піклувався про своїх солдатів. Кіборг, який воював за Донецький аеропорт. Всі знали його чесним, порядним товаришем, який завжди приходив на допомогу. Він любив життя і пішов з неї справжнім захисником нашої країни. За виявлену особливу мужність був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя, розділяємо їх горе”, – йдеться у повідомленні.

Про смерть кіборга у соцмережах пишуть його побратими.

“Сьогодні пішов від нас Спартак, але ми будемо пам’ятати тебе! Я сподівався…. слів немає, знову порожнеча в душі!”, – написав у Facebook побратим Євгена, Іван Трембовецькій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

20 січня 2020 року чоловік відсвяткував свій 47 день народження, а через три дні з’явилися перші дописи що у нього стався інсульт. Євген Ареф’єв довго боровся з недугом, проте хвороба вбила його.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...