facebook

“Виклик стрибка”: в Україні набирає популярність смертельна гра для підлітків

Українських підлітків захопила небезпечна гра під назвою “виклик стрибка”, результатом якої може стати струс мозку або навіть смерть. Такі випадки вже зафіксовані в інших країнах. Батьки вже б’ють на сполох, а в школах Київської області у небезпечної розваги вже з’явилися шанувальники.

В Україну з Заходу прийшла небезпечна гра для підлітків, яка називається “виклик стрибка”, наслідком якої може стати смерть.

Як повідомляє “Апостроф” з посиланням на “Обозреватель”, в інших країнах вже є підтверджені випадки смерті через цю гру.

У школах Київської області у небезпечної розваги вже з’явилися шанувальники, через що батьки почали бити на сполох.

“Підсікають під ноги, якщо дитина не знає, як падати, ударяється головою. Покажіть дітям, щоб не надумали грати ні з ким в таке. І якщо хтось попросить пострибати з ними, щоб відразу відмовлялися. Багато дітей вже отримали струс і смертельні травми голови!” – пишуть батьки в соціальних мережах і просять поширити повідомлення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Департаменті освіти Києва вже дізналися про жорстоку гру. Там обіцяють вжити заходів, якщо побачать школярів за таким заняттям.

Один зі смертельних випадків від цієї гри зафіксовано у Бразилії, де померла школярка Емануель Медейрос. Дитина померла від травми голови в результаті падіння.

Психолог Ірина Костенко каже, що дитину потрібно займати якихось позитивних захопленням, щоб вона не думала про такі ігри.

“Батькам потрібно подбати, щоб дитина реально була чимось захоплена, і тоді у неї не буде часу здійснювати подібні дурниці. Коли багато зайвого часу, діти теж починають вигадувати собі розваги. Тому краще їх чимось зайняти. Також, прояв жорстокості по відношенню до однолітків – це прихований комплекс неповноцінності”, – пояснює психолог.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...