facebook

У Полтаві попрощалися з Максимом Хітайловим – вбитим у бою під Золотим: фото, відео

У Полтаві 21 лютого відбулося прощання з українським військовим Максимом Хітайловим. 22-річний боєць загинув у масштабному бою під Золотим на Донбасі 18 лютого, коли підконтрольні РФ бойовики 5 годин обстрілювали позиції ЗСУ.

Машина з тілом Максима виїхала з Сєвєродонецька до Полтави близько обіду 21 лютого, передає видання “Зміст”. На межі Полтавської області авто зустріли десятки машин, які супроводжували тіло вбитого захисника до облцентру.

Прощання з вбитим на Донбасі Максимом Хітайловим на Донбасі

Заступник командира мотопіхотного батальйону 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, старший лейтенант Роман Усенов на церемонії прощання наголосив, що Максим був мужнім воїном.

“Максим був гарною людиною. Людиною, яка не зважаючи на свій вік, зробила чоловічий вчинок – пішла захищати рідну країну. Характеризувати його можна з усіх сторін як сміливого хлопця, борця. Він, залишаючись один прикривав відхід поранених побратимів, але ворожа куля снайпера обірвала його життя. Низький уклін батькам, які його виростили. Співчуття від мене і усього нашого батальйону. Спи спокійно. Слава Україні!”, – наголосив Усенов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поховають Максима Хітайлова завтра, 22 лютого, в рідному селі Вирішальне. У нього залишилися мати і брат.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...