facebook

До відома! Італія закрита для в’їзду/виїзду — запроваджені радикальні заходи через коронавірус: кількість заражених зростає шаленими темпами

В Італії різко спалахнула епідемія зараження китайським коронавірусом COVID-19 – за останній час було підтверджено 34 нові випадки, а загальна кількість хворих досягла 113.

Через це влада обмежила свободу пересування в 11 муніципалітетах країни, водночас тим, хто порушить заборону, пригрозили 3 роками в’язниці. Про це повідомляє Agenzia Italia.

Зазначається, що хвороба швидко поширюється північними регіонами. Станом на 23 лютого відомо про заражених новим вірусом у п’яти з них. Так, 54 особи захворіли у Ломбардії, 17 – у Венето, по 2 в Емілії-Роман’ї та Лаціо, а також ще одна у П’ємонті.

У зв’язку зі зростанням кількості заражених коронавірусом уряд Італії запровадив обмеження пересування в цих регіонах країни.

Введено обмеження й на шкільні поїздки Італією і за кордон. Запобіжні заходи торкнулися навіть релігійних закладів – у храмах заборонили потискати руки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За порушення заборони на пересування передбачається 3 роки позбавлення волі.

Також стало відомо, що Венеціанський карнавал, закриття якого планувалося на 25 лютого, теж може завершитися достроково через коронавірус. Місцеві ЗМІ повідомляють, що в місті виявлено два випадки захворювання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...