facebook

У Києві маршрутка на повному ходу влетіла у вантажівку: 12 постраждалих. Фото і відео з місця ДТП

У понеділок, 24 лютого, в Києві трапилася ДТП за участю фури і маршрутного автобуса №474 з людьми в салон, у результаті якої постраждали 12 осіб.

У понеділок, 24 лютого, в Києві трапилася ДТП за участю фури і маршрутного автобуса №474 з людьми в салон, у результаті якої постраждали 12 осіб.

Аварія сталася біля станції метро “Бориспільська”. Маршрутка на повному ходу в’їхала в задню частину вантажного автомобіля. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва (щоб подивитися фото і відео, доскрольте новину до кінця).

Повідомлення про подію надійшло від диспетчера служби 103 близько 17 години. “На місці події правоохоронці попередньо встановили, що водій маршрутного автобуса не впорався з керуванням і врізався у вантажівку. В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій маршрутки і 11 пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, троє учасників ДТП доставлені до медичного закладу”, – повідомили правоохоронці.

“Біля станції метро “Бориспільська” маршрутка №474 (метро Харківська – Бортничі), держзнак АІ0943МР, із людьми в салоні на повному ходу в’їхала в задню частину вантажівки”, – уточнили на сторінці “Київ Оперативний” у Facebook.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На місце ДТП прибули шість карет швидкої допомоги і поліція. “Інформатор” пише, що вантажівка зупинилася на червоне світло. Водій маршрутки з якихось причин не встиг зреагувати і врізався в фуру.

Найсерйозніше постраждав водій громадського транспорту. Чоловіка доставили в лікарню в середньо-важкому стані.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...