facebook

Всім, хто прибуває в Україну з Італії, почали міряти температуру

25 лютого, з 8 години ранку ми переходимо до температурного скрінінгу в пункті пропуску «Тиса».

“Я з групою офіцерів виїжджаємо туди та веземо необхідне обладнання. Ми плануємо охопити всі пункти пропуску”:на цьому наголосив Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко після засідання оперативного штабу з питань запобігання занесенню і поширенню на території України коронавірусу, передає УНН.

Дейнеко заявив, що прикордонники відразу ізолюють громадян, в кого будуть ознаки захворювання. “У межах своєї компетенції з 20 години Держприкордонслужба перейшла до температурного скрінінгу по основним аеропортам. А вже завтра, з 8 години ранку ми переходимо до температурного скрінінгу в пункті пропуску „Тиса“. Я з групою офіцерів виїжджаємо туди та веземо необхідне обладнання. Ми плануємо охопити всі пункти пропуску.

Можу запевнити, що жоден пасажир, який буде мати ознаки захворювання на територію України не потрапить”, — зазначив він. Раніше прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що через швидке поширення коронавірусу в Італії, Україна розпочинає ретельну перевірку літаків з усіх країн, де були зафіксовані інфіковані, а також на пропускний пункт на Закарпатті, куди можуть також в’їхати з Європи. Нагадаємо, що в Італії зафіксована вже шоста жертва коронавірусу.
Як повідомив посол України, 24 лютого, станом на 18:00 в Італії зафіксовано 229 інфікованих на коронавірус, з них 172 – в регіоні Ломбардія. Українців серед інфікованих немає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...