facebook

“Повернулися з Італії”: у госпіталізованих в Чернівцях виявили небезпечне захворювання. Лікарі зробили заяву

У Чернівцях медики обстежують двох пацієнтів, які повернулися на Буковину з Італії. У них виявили пневмонію. Про це сьогодні на брифінгу повідомила заступник директора департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Марія Поліщук, пише сайт molbuk.ua.

За словами чиновниці, пацієнтів госпіталізували в інфекційне відділенні обласної лікарні з підозрою на коронавірус.

“Вони всі мають історію подорожі: одна пацієнтка тривалий час перебувала в Італії, і у пацієнта було тривале перебування в Італії. Пацієнти перебувають у кілька порушеному, але не критичний фінансовий стан, близькому, напевно, до середньо важкого. В обох пацієнтів діагностовано пневмонію. Якщо ми будемо говорити про стан, то в порівнянні з минулою добою, він покращився. Проводиться лікування”, – сказала Поліщук.

Також вона розповіла, що результати аналізів пацієнтів сьогодні направлять в центральну київську лабораторію.

А експрес-тести на грип у них негативні. А якщо мова йде про так званої полімеразної ланцюгової реакції, то вона проводиться на грип. І, відповідно, пацієнти протягом усього тижня будуть обстежуватися на предмет наявності або відсутності коронавируса”, – додала Марія Поліщук.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, на Закарпатті на митниці у двох пасажирів автобуса виявили підвищену температуру і групу туристів з підозрою на коронавірус відправили в лікарню.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...