facebook

На Донбасі від кулі снайпера загинув військовослужбовець Володимир Федченко

Учора, 27 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил загинув військовослужбовець 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр», головний сержант взводу Володимир Федченко.

Про це повідомили на офіційній сторінці 93 ОМБр.

– Вчора вдень від ворожої кулі загинув наш воїн, головний сержант взводу Володимир Федченко із позивним «Фед». Життя Володимира обірвала куля снайпера російських терористів під прикриттям стрілецької зброї, – йдеться в повідомленні пресслужби бригади.

«Холодноярець» загинув на рідній Луганщині. Володимир Федченко родом із села Нещеретове Луганської області. Народився 5 травня 1973 року. Мав середню професійно-технічну освіту. У 93-ю бригаду «Холодний Яр» прийшов у грудні 2016 року. Мав досвід участі у бойових діях і раніше. У складі 93 ОМБр обороняв Старогнатівку й Авдіївку.

– Це була людина, на якій трималася рота, опора роти. Він був досвідчений, 3,5 роки в нашому підрозділі. Командири йому довіряли. Дуже хороший дядько. Він був за людей, завжди тягнув за своїх, – згадують про «Феда» побратими.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Удома на Володимира Федченка чекали дружина Людмила і четверо дітей: доросла донька й троє синів, двоє з яких ще навчаються у школі, а третій – студент.

– Воїни бригади Холодний Яр висловлюють свої щирі співчуття родині Володимира. Ми повністю розділяємо ваш біль і тугу та зробимо все від нас залежне, щоб його жертва не була марною. Вічна слава полеглому бійцю! – написали на сторінці бригади.

Поховають полеглого героя завтра, 29 лютого, в рідному селі Нещеретове. Церемонія прощання розпочнеться о 13.00.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...