facebook

Ви можети допомогти Давиду здолати дцп

Хлопчик ще маленький і при правильній реабілітації має всі шанси на повне відновлення.

Життя 2-річного Давида відрізняється від буднів його однолітків. Хлопчика сковує ДЦП, тож малюку щоденно доводиться здобувати всі свої навички і вміння важкою працею. Це все стало наслідком важких пологів, під час яких Давид отримав травм голови і шиї, у нього стався крововилив у мозок, гостра гіпоксія.

«Він не зміг самостійно дихати, знаходився в глибокій комі. Лікарі готували до гіршого. Ми похрестили дитину в реанімації, і на наступний день він відкрив очі. Ми одразу вирішили нікого не звинувачувати у трагедії. І направили всю енергію на відновлення і реабілітацію малюка», – розповідає мама Давида.

Зараз батьки безперервно займаються з дитиною, самостійно і в реабілітаційних центрах. «Плавання, масаж, іпотерапія, заняття з дефектологом, лікувальна фізкультура. Щомісяця на відновлення дитини йде приблизно 15 тисяч гривень. Зараз ми не можемо впоратися самостійно, але зупинятися не можна. Давид навчився перевертатися, утримувати іграшки. Зараз вчиться повзати і сидіти», – каже мама Давида.

Батьки хлопчика просять всіх небайдужих людей долучитись до збору коштів, щоб подарувати йому повноцінне майбутнє.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку 5167985562295709 Ніжинська Олена Миколаївна

https://www.instagram.com/e.nezh/

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...