facebook

Підліток намагався зробити селфі на даху потяга, а отримав удар струмом

15-річний юнак з Хмельниччини намагався зробити селфі на даху електропотяга, що закнічилось 50% опіків тіла та численними переломами.

15-річний юнак з Хмельниччини намагався зробити селфі на даху електропотяга, що закнічилось 50% опіків тіла та численними переломами.

Нещасний випадок трапився 1-го березня у неділю о восьмій годині вечора. Неподалік залізничної станції Війтівці Волочиського району хлопчик разом із другом вирішили залізти на дах вагона-зерновоза та влаштувати там “селфі”.

У Телеграм-каналі XM-inside стверджують, що підліток, на свою біду, торкнувся контактного дроту з напругою 27 500 вольт, внаслідок чого отримав ураження електрострумом та серйозні опіки внутрішніх органів.

Інши хлопчик не постраждав і попросив чергову по станції негайно викликати швидку для його товариша. Постраждалого шпиталізували до Хмельницької обласної лікарні у стані середньої важкості.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В опіковому відділенні зазначили, що на разі стан підлітка важкий, уражено 50% тіла та важливо життєвих внутрішніх органів, кінцівки. Лікарі боряться за життя дитини.

У Війтовецькій ОТГ розповіли, що постраждала дитина – 15-річний дев’ятикласник ЗОШ І-ІІІ Євген Сорока. Мама виховує сина самостійно. Статки у сім’ї невеликі. Отож громада почала збір коштів на підтримку та врятування хлопчика.

В «Укрзалізниці» зазначають, що загалом, цього року внаслідок ураження електричним струмом на залізничному транспорті травмовано 4-ро осіб, з них 2-оє смертельно.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...