facebook

“Батьки скандалять та живуть асоціально”: мешканці села на Тисмениччині стурбовані долею маленької дитини сусідів (ВІДЕО)

До студії “Суспільного” зателефонували сусіди родини Германів із села Клубівці Тисменицького району. Вони стурбовані долею їхньою трирічної донечки Іринки.

Люди кажуть, що батьки дитини постійно скандалять та ведуть асоціальний спосіб життя, інформує “Галка” з посиланням на “Суспільне”.

“То такі крики, страшне! Не раз репетує, “лупить” дитину. Кажу матері, пусти, нехай дитина трошки бігає, вона ж маленька, хоче вже бігати, не кричіть на неї! У мами є опікун, вона біля неї не сидить. Біля такої людини треба сидіти. Раз вона оформила опікунство, то нехай буде біля неї, або забере до себе”, – каже сусідка родини Германів Марія.

У будинку родини – побутова необлаштованість. Мати дівчинки Катерина справді має опікуна, бо визнана непрацездатною через стан здоров’я. Перша дитина у сім’ї померла.

“Я за дитиною дивлюся, дитину доглядаю, а ці сволочі на мене нападають усяко! Я через них свого сина до Бога віддала. Якщо я маю групу, то це ще не означає, що я дурна”, – каже пані Катерина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Її опікуном є пані Ганна, її матір, вона проживає в іншому районі, навідується зрідка, а тому й належно доглядати за донькою не може.

“Я справді є опікуном над Катериною і над дитиною значить так само. Але чоловіка хворого залишити не можу, і забрати її не можу теж”, – каже пані Ганна.

Голова села Клубівці Богдан Рекетчук каже, що проблема триває вже давно.

“Кожного тижня, або й по 2-3 рази на тиждень тут буває поліція через претензії між сусідами на побутовому грунті. Приїжджають також органи опіки”, – каже Рекетчук.

У цих всіх обставинах постає питання про здоров’я та життя трирічної Іринки, яка не знаходиться у безпеці. Про це знають родичі, медики, влада, поліція і органи соцполітики, вони спільно можуть допомогти дитині.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...