facebook

У літаку з хворою на коронавірус громадянкою Молдови летіли українці

Тепер українці з-поміж 45 пасажирів рейсу поміщені під двотижневийкарантин у Молдові.Сама хвора у стабільно-важкому стані.

Пасажирів, які летіли разом з інфікованою коронавірусом жінкою, помістили на 14-денний карантин. Про це повідомляє Newsmaker у неділю, 8 березня.

Зазначається, що 45 осіб, серед яких є українці, проведуть два тижні під домашнім карантином. При цьому їм обмежать виїзд за межі Молдови.

МОЗ Молдови повідомило, що стан жінки, у якої був виявлений коронавірус, стабільно важкий. Жінка ще 29 лютого звернулася в Італії в лікарню з високою температурою. 4 березня її стан погіршився.

“Через кілька днів вона, незважаючи на поганий стан здоров’я, покинула лікарню і взяла квиток на літак у Молдову. При цьому жінка не повідомила про свій стан ані прикордонникам, ані бортпровідникам”, – заявив глава відомства Віоріка Думбревяну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що в Європі вже більше 9 тисяч хворих на коронавірус. Майже дві третини інфікованих знаходяться в Італії. За нею йдуть Німеччина і Франція – там більше 700 зафіксованих випадків.

Також повідомлялося, що коронавірус уперше зафіксували в Молдові. Інфекцію виявили в Кишиневі у 48-річної жінки, яка повернулася в країну з Італії. Її госпіталізували у важкому стані.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...