facebook

Зеленський: На Донбасі пострілюють. На жаль, гинуть

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю The Guardian, повну версію якого опублікували на сайті Офісу президента 8 березня, охарактеризував ситуацію на Донбасі в зоні бойових дій як заморожений конфлікт і зазначив, що люди «втомлюються воювати».

«Я досі вважаю, що заморожений конфлікт — це зараз. Там стріляють, ну, пострілюють. На жаль, гинуть, але так скрізь (де є конфлікти). У Грузії, Абхазії теж стріляють. Буває. Просто більше часу минуло, менша межа, менша територія, інший рельєф. Тобто інші умови. Люди все одно втомлюються воювати. З роками, звісно, кількість жертв зменшуватиметься. Але наше завдання — це закінчити. Тому я так і бачу, що рік на всі домовленості, а далі – реалізація», — сказав президент України під час інтерв’ю.

Британське видання The Guardian 7 березня опублікувало інтерв’ю з президентом України Володимиром Зеленським. Глава держави розповів про те, як почувається на нинішній роботі, як до неї ставиться сім’я, а також про повернення Донбасу, роль олігархів та інше.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...