facebook

На Західну Україну із Франції привезуть Терновий Вінок Ісуса Христа. ВІДЕО

На Західну Україну привезуть унікальну реліквію, яка містить одну з колючок Тернового Вінка Ісуса Христа.

Її привезуть з Абатства Бенедектинців у місті Солем, що поблизу Парижа. Вона буде доступною для молитовного почитання у двох локаціях: Мала Базиліка Зарваницької Матері Божої села Зарваниця та у Архикатедральному Соборі УГКЦ Тернополя, пише Lviv1256.com.

Вперше за сто років Свята Реліквія, яка є безмовною цінністю для всього християнського світу та, зокрема, французького народу, покине територію Абатства і здійснить паломництво в Україну.

Графік перебування:

26 березня — початок молитовного вшанування реліквії у Марійському духовному центрі “Зарваниця” (з 26 березня до 28 березня);

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

28 березня о 15:00 — реліквію завезуть до Архикатедрального Собору міста Тернополя; 18:00 — зустріч реліквії та початок молитовного вшанування в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці за адресою: Тернопіль, вулиця Сагайдачного, 14 (з 28 березня до 03 квітня);

2 квітня о 23:00 — завершення молитовного вшанування Реліквії.

Терновий Вінець — одна із найбільших реліквій християнства. Це рослинний вінок з колючками, який згідно з Євангеліями, римські воїни поклали на голову Ісуса Христа під час наруги над Ним. Він тривалий час зберігався у Соборі Паризької Богоматері. Під час масштабної пожежі, яка сталася у Нотр-Дам де Парі у квітні 2019 року, Терновий Вінок став однією з небагатьох реліквій, які вдалося врятувати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...