facebook

Естонська ясновидиця Ілона Калдре розповіла, які 7 предметів не варто приймати в дар: і ось чому

Ілона Калдре не з чуток знайома тисячам людей у ​​всьому світі.

Вона — досвідчений екстрасенс, що співпрацює з поліцією і допомагає людям які потрапили в біду.

Провісник завжди дотримується одного правила: одним подарункам варто щиро радіти, другим — берегтися.

Її мудрість заснована Не тільки на власному досвіді, а й на глибоких знаннях народних прикмет і повір’їв — деякі речі можуть дійсно нести негативну енергетику. Їх, як мінімум, 7.

1. Ножі

Будь-які колючо-ріжучі предмети потенційно небезпечні з точки зору магічного впливу. Ножі, ножиці, голки і подібні речі кожна людина повинна купувати самостійно, навіть якщо мова йде про антикваріат. Вістря саме по собі накопичує негатив.

2. Годинники

В стрілок є одна характерна властивість — вони відраховують хвилини, години, дні і з часом зупиняються. Здавалося б, все закономірно. Залежно від того, з якими думками вам піднесли такий подарунок, він може символізувати кінець щастя, любові, успіху.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

3. Гаманці

Порожній гаманець — це установка на бідність. Дарувальник обов’язково повинен вкласти в нього гроші — будь-яку суму, яку вважатиме правильною, нехай навіть одну копійку.

4. Хусточки

Культурні традиції багатьох народів допускають використання хусток в похоронних обрядах. Це — своєрідна пам’ять про покійних. Тільки подумайте, скільки таких спогадів ми накопичуємо за все життя, і кожен з них буквально просякнутий негативною енергетикою. Будь-якій речі що побувала на цвинтарі НЕ місце в будинку. До того ж, якщо хусточки дарують або дають для використання за прямим призначенням, паперові серветки більш практичні та гігієнічні.

5. Перли

Незважаючи на дивовижну красу, перли — символ вдівства і сирітства, по крайній мірі, в багатьох культурах. Якщо вони подаровані з поганими намірами, крім сліз і страждань, такі прикраси навряд чи ще щось принесуть.

6. Дзеркала

Мабуть, дзеркало можна віднести до числа лідерів серед містичних предметів. Особливо це стосується старовинних дзеркал, якою б красою і цінністю вони НЕ володіли. Те, що ховається в їх гладі, здатне забрати молодість, красу, любов, в тому числі і до життя.

7. Рукавички

Рукавички — символ розбрату. Її кидали в обличчя супернику при виклику на дуель, до того ж, існує безліч ритуалів з впровадженням цього аксесуара, спрямованих на придушення волі, підпорядкування.

Якщо можливості відмовитися від такого подарунка немає, краще просто його викупити — обов’язково дайте дарувальнику символічну плату. Що ж стосується рукавичок, то у випадку з ними краще зробити обмін, подарував у відповідь такий же аксесуар.

Ці поради можна сприйняти по-різному — хтось вірить ним, хтось відкрито сміється. Але пильність ніколи НЕ завадить. Поставтеся з увагою до того, хто і що прагне вам вручити в дар.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...