facebook

Спливли раптові версії смерті українки в Італії: сиротами залишилися троє дітей

Італію приголомшила загибель 39-річної українки Ірини М. з Олександрії Кіровоградської області. Жінка померла в лікарні Пілігріні в Неаполі від внутрішньої кровотечі. У молодої жінки залишилося троє дітей.

Є дві версії загибелі українки. Перша – вона стала жертвою домашнього насильства. Мати Ірини написала заяву в поліцію на зятя, нібито він бив її дочку. Але діти запевняють, що батько ніколи не чіпав маму.

Друга версія говорить про трагічну випадковість. Нібито в день смерті українки лікарі не надавали їй допомогу, тому що лікарню розгромили родичі 15-річного італійця, якого підстрелив поліцейський. Що насправді сталося з Іриною – дізнавався OBOZREVATEL.

Збирають гроші в українських магазинах

Ірину поховають у Неаполі. Правда, тільки після результатів експертизи, уточнюють знайомі. Тому дату поки не назвали. За версією місцевих видань, жінка потрапила в лікарню ще 18 лютого.
“Жертва померла в реанімаційному відділенні лікарні в ніч на 1 березня. Ірина жила на Віа-де-Гаспері. І була госпіталізована через кишкову кровотечу, ймовірно, викликану побиттям, яке значно пошкодило її печінку і селезінку. Вона звинуватила члена сім’ї”, – написали місцеві видання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зараз в українських групах Італії збирають гроші на допомогу родині.

Кошти, пишуть, дуже потрібні для Єгора, Анастасії та Єлизавети, які залишилися сиротами. Всіх, хто бажає допомогти близьким, просять залишати пожертвування в українських магазинах. Потім усе віддадуть бабусі, яка буде виховувати трьох дітей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...