facebook

Заявка на «Грін Кард» заповнюється ось так – офіційна інформація посольства США

Розпочато лотерею «Грін Кард 2018», яка проводиться урядом США і дає переможцям право на імміграцію до Америки.

“Заявки на участь у розіграші ДВ-2018 потрібно подати у електронному вигляді на www.dvlottery.state.gov у період з 12:00 за Східним літнім часом (GMT-4) 4 жовтня 2016 року (вівторок) до 12:00 за Східним стандартним часом (GMT-5) 7 листопада 2016 року(понеділок)”, – повідомляє сайт посольства США в Україні.

9ecaae38-2748-462d-8ac7-1605825ae139_w987_r1_s

“Щоб не стати жертвою шахраїв, я закликаю вас користуватись лише офіційними джерелами інформації. Пам’ятайте – лотерея є безкоштовною. Ви можете самостійно зареєструватись у програмі, і за це не потрібно платити гроші”, – розповів у спеціальному відео-зверненні, присвяченому старту лотереї, генеральний консул США в Україні Вільям Дж. Бістранські.

Дипломат також закликав усіх зацікавлених переглянути спеціальне відео, яке у посольстві США підготували, щоб роз’яснити, як брати участь у лотереї Green Card

Додтакову інформацію з приводу подання заяки на участь у лотереї та ін. також можна знайти на сайті дипломатичного посольства США в Україні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

ВАЖЛИВО: 7-го жовтня 15:00 – 16:30 посольство США проводить у Twitter чат, де можна задати запитання з приводу лотереї Greed Card. Щоб ваше запитання було розглянуто додайте до його тексту хештег #DVUA.

U.S. Embassy Kyiv

@USEmbassyKyiv

ВІДЕО: Генконсул США про початок лотереї Грін Кард 2018, реєстрацію і як уникнути шахрайства. https://youtu.be/NCdVcnDT9tM #DVLottery #GreenCard

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...