facebook

Люди в паніці: українська модель стала заручницею коронавіруса в Італії

Додому учасницю “Топ-модель по-українськи” не пускає контракт

Українська модель Катя Куліченко, учасниця проекту “Топ-модель по-українськи”, стала заручницею епідемії коронавіруса в Італії. Через загальну паніку дівчина практично втратила роботу в Мілані, живе в борг і не може полетіти додому.

Як розповіла Куліченко в бесіді з Новим каналом, раніше до Італії вона вирушила за контрактом. Пізніше спалах коронавіруса в країні призвів до скасування всіх запланованих показів за її участі.

“Люди в паніці <…> кастингів майже немає. Мені через вірус скасували всі замовлення. Це максимально жахливо – коронавірус відібрав будь-яку можливість працювати, – розповіла вона. – У Мілані вже був карантин, але я думала, що це фігня, і все налагодиться. Але ні! Мені дуже прикро, що моя перша поїздка до Мілана вийшла саме такою”.

Вільного часів теперь стало багато, і зараз Куліченко проводить його зі знайомими. Повернутися додому їй не дозволяє той же контракт місцевого агентства. При цьому жити доводиться в борг, який пізніше, з появою роботи, дівчині доведеться відпрацьовувати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше українські знаменитості знялися в ролику МОЗ про протистояння коронавірусу. Зірки своїм прикладом закликають дотримуватися простих правил, які допомагають зменшити ризики інфікування.
11 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення коронавіруса. Карантин триватиме з 12 березня по 3 квітня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...