facebook

З лікарні вигнали: на Буковині назріває гучний скандал через смерть від коронавірусу 33-річної жінки

У Чернівецькій області правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом смерті від коронавірусу 33-річної жінки.

Про це повідомили у прес-службі чернівецької поліції.
Там зазначили, що перевірять, чи медики надали жінці належну допомогу.

Натомість медики Чернівецької обласної клінічної лікарні визнали, що жінка дійсно хворіла на коронавірус, проте причиною її смерті вони називають судомний синдром на тлі набряку головного мозку.

Також відомо, що жінка могла заразитися коронавірусом від свого чоловіка, котрий повернувся із заробітків у Італії.

Нагадаємо, видання buknews.com.ua опублікувало лист матері покійної до журналістів. Жінка розповіла, що її доньку можна було врятувати, проте медики не надали їй вчасно необхідної допомоги, а просто відправили додому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Зробила знімок – там двостороння пневмонія. Розуміючи з чоловіком, що автомобіль швидкої у їхньому селі скоро розпадеться, поїхали одразу ж до обласної лікарні самі ввечері у п’ятницю, 13 березня. У відділенні пульмонології на них визвірилися, мовляв, чого прийшли без направлення. Послухали і сказали, що хрипів немає, а на знімку – все добре.

Відтак, на приймальному їх нікуди не направили більше і вони поїхали додому. Покійна мала фармацевтичну освіту і розуміла, що її стан почав погіршуватися. Тому вирішила перейти на сильніший антибіотик. Однак вночі почала задихатися і вранці 14 березня в суботу їй викликали сільську швидку”, – йшлось у листі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...