facebook

Легкі форми коронавірусу лікуватимуть вдома,- Андрій Васько

Не потрібно ходити по вулицях в медичних масках.  Вони не захищають від коронавірусу.

Про це сьогодні, 18 березня, заявив т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної держадміністрації Андрій Васько. – Якщо у вас є ознаки хвороби – сидіть вдома! На сьогодні всі органи державної влади та приватні підприємства функціонують у формі дистанційного режиму. Якщо у вас нежить, кашель чи температура, то не виходьте на вулицю у пошуках медичних масок, – наполягає він.

За словами лікаря, засоби індивідуального захисту потрібні працівникам, які будуть надавати пацієнтам з короновірусом. Також Андрій Васько стверджує, що достовірність експрес тест-систем на коронавірус – надзвичайно мала. – Попри те, що покаже тест, схеми лікування пацієнта не змінюються. Пацієнта госпіталізовують до лікарні і надають допомогу не через те, що показав тест, а якщо він має дихальні розлади. І, за потреби, йому надають кисневу підтримку, – пояснив т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної держадміністрації.

Лікар стверджує, що легкі форми коронавірусу будуть лікуватися вдома, в домашніх умовах. – Таким шляхом пішов увесь світ. Таким шляхом піде і українська медицина, – запевнив він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...