facebook

Зеленський посадовцям: Вас лікуватимуть у тих палатах, які ви побудували за 28 років

У державних та комунальних медзакладах не буде “люксових” палат.

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до українців повідомив про скасування палат з кращими умовами для чиновників у державних та комунальних закладах. Трансляцію звернення здійснював телеканал “112 Україна”.

“Прем’єр-міністру України поставлена задача вирішити питання так званих віп-палат та скасувати усі нормативні акти, які цього вимагають. У нас не “совок”, вибачте. Не буде ніяких люксових палат для членів ЦК”, – сказав Зеленський.

Він пояснив, що у державних та комунальних лікарнях скасують покращені умови для політиків та бізнесменів, умови в цих лікарнях будуть однаковими для всіх пацієнтів.

“Ви будете перебувати саме у тих палатах і лікарнях, які за 28 років ви побудували у цій країні. Можливо, тоді зрозумієте, як це не мати можливості лікуватися у Швейцарії або Ізраїлі. Рівні умови стосуються абсолютно всіх. Виключень не буде і для перших осіб держави – президента, прем’єр-міністра і голови ВР”, – додав Зеленський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Гарант закликав керівників медичних закладів “не перетворюватись на готельєрів”, тобто не продавати місця у кращих палатах і не облаштовувати ординаторські під перебування у них посадовців. Інакше їм загрожуватимуть санкції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...