facebook

“Вас покинули”: в українців, які поверталися з Мексики, у Польщі забрали паспорти (відео)

Українські туристи, які поверталися з Мексики, застрягли в аеропорту Варшави. Це трапилося через те, що український авіаперевізник скасував рейс.

Про це розповіла українка Катерина, яка летіла з Канкуна, – пише OBOZREVATEL.

“Поляки сказали: “По ходу, ваша країна вас покинула, рейс скасували, а що з вами робити ми не знаємо”. І пішли розбиратися. Забрали паспорти і сказали чекати, видали їжу”, – розповідає дівчина.

За її словами, в невизначеній ситуації опинилися приблизно 30-40 громадян України. Всі вони летіли з Мексики польським рейсом.

“Польський борт погодився взяти українських громадян, нас усіх збирали по різних країнах Латинської Америки. Взагалі рейс з Перу летів, я підсіла в Канкуні в Мексиці. Прилетіли до Варшави, повинна була бути пересадка на Sky Up до Києва, поки долетіли його скасували”, – зазначила Катерина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Разом з тим, українка підкреслила, що український консул постійно перебуває на зв’язку з громадянами. Він обіцяє організувати автобуси і довезти людей до Львова, але поки невідомо, чи вдасться це.

“Від себе можу сказати, що консулка України в Мексиці дуже гарно працює, їй окрема подяка. Вона на зв’язку 24/7, кожен день пропонувала варіанти повернення і весь час відстежує, де ми і як”, – додала дівчина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...