Чимало 30-40-річних реально не розуміють, що їм ніяка пенсія не світить в Україні

Забавно, що багато 30-40-річних реально не розуміють, що їм ніяка пенсія не світить в країні, де індекс фертильності 1,2, а всі, хто генерує капітал, ідеї гострять лижі і змиваються за кордон, – говорить автор.

Замість того, щоб парити мізки людям байками про 12-річну освіту краще б ввели до шкільної програми одну задачу з арифметики. У 2035 році населення України буде, скажімо, складати 30 млн населення. З них 15 млн старі, 10 млн дорослі, 5 млн діти.

Питання: Яка пенсія буде у 15 млн пенсіонерів за умови що 10 млн дорослих повинні прогодувати ще 5 млн дітей. Яка повинна бути зарплата у середньостатистичного українця в 2035 році, щоб прогодувати 2,5 утриманців і при цьому нормально жити.

Як така держава з таким соціальним навантаженням буде в принципі здатна виконувати базові функції без залучення зовнішньої робочої сили?

Гострота питання збільшується ще більше, якщо ми візьмемо до уваги, що на сьогодні тільки близько 2 млн українців генерують капітал.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що станеться з державою, якщо кількість цих людей зменшиться в 2 рази до 2035 року. Або в три?

Про це потрібно говорити з ранку до вечора на Шустер, свободах слова і інших шоу, де тече лапшемет про кисільні береги й швидке позбавлення від нещасть і створення раю на землі.

Тому що країна, яка займає перше місце за темпами вимирання в світі, повинна порошинки здувати з тих, хто здатний забезпечити нездатну, непродуктивну й вмираючу більшість їжею і хоча б мінімальним ресурсом за допомогою високопродуктивного меншини. Якщо Україна в принципі хоче жити, вона повинна думати про таку меншину, розширювати цей прошарок і зробити все, щоб вона відчувала себе тут сухо і комфортно.

Інакше через 20 років буде український пенсіонер стояти раком, виколупивая свою пенсію з землі і мріючи про кисільні річки, які ось-ось потечуть, тому що Грицько Мудрий сказав, что кожен пенсіонер має право на субсидії, пільги і продуктовий пакет на Новий року і Великдень .

Юрій Романенко.

annashchesna

Recent Posts

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

25 хв. ago

Терміново! Жiнкам цих 17 пpофесій потpібно з’явитися дo ТЦК для поcтановки на oблік і онoвлення даних. Список професій

Вже цього місяця, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію. Вже цього місяця, 18…

1 годину ago

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

3 години ago

Діставайте шапки та куртки: синоптик Діденко попередила про різке похолодання на завтра

Погода зіпсується! За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 3 травня, зниження температури повітря.…

4 години ago

Українців попередили про магнітну бурю у найближчі дві доби

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 2-4 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди…

4 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

14 години ago