facebook

“Раніше зустрічали, а тепер ненавидите!” Заробітчанка різко рознесла українців. “Доземний уклін”

Жінка, котра працює в Італії  жорстоко розкритикувала українців та вимагає не називати усіх, хто працює закордоном заробітчанами.

Про це вона написала у соцмережі.

“Чужі серед своїх, не чужі серед чужих….Коли заробітчани передавали додому гроші, і за ці гроші наші рідні ішли і купляли: хліб, до хліба будматеріали, канцелярію, косметику і всяку різну фігню, а деколи наші непутящі діти відносили їх в бари, ресторани, всякого роду кнайпи і кнайпочки, тим самим зберігши вам магазини, магазинчики, ресторани, ресторанчики, бари, барчики в період економічної кризи, бо купівельна спроможність середньостатистичного українця була така, що існували б лиш хлібні ларьки заробітчан на свята зустрічали з відкритими обіймами. Як раділи, що додому їдуть,  йдеться у дописі.

Жінка також вимагає перестати називати їх заробітчанами. Вона жорстко розкритикувала і владу, яка, на її думку  створила штучний ажіотаж на кордоні.

“Є дуже великий відсоток українців, які дуже сильно підтримують нас тут, за кордоном. Багато слів підтримки. Багато тепла… Їм доземний уклін. Дякую. І насамкінець  про дебілів. Без них картинка була б не повна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кожен перед карантином прийняв для себе рішення я залишаюся тут до кінця карантину, або я їду додому і 14 днів не виходжу, щоб переконатися що я здоровий і ніякої загрози не несу. Але особлива каста( безвідповідальні, не мудрі з роду) приїхавши додому, ведуть звичайний спосіб життя, та ще і посилають сусідів, що вони їм вказують де ходити, а де ні…

Очікують до останніх термінів, сподіваючись на якесь диво, тим самим роблячи от таку картинку для світу, і розпалюючи ще більшу ненависть до закордонних українців.

Сидіть вдома  чи потенційний переносщик вірусу. Навіть якщо ви здорові хворий може бути ваш сусід  бо він ходить на роботу,  він за кордоном не був  тому впевнений,  що здоровий  Зараз сидіть вдома. Вірус лише так можна зупинити,  йдеться у дописі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...