facebook

1 квітня- День сміху, День жартів. Як розіграти друзів, не виходячи з дому

День сміху, День дурня, День жартів – все це різні варіанти назв веселого свята, що відзначається 1 квітня у багатьох країнах. Щоб ви могли привітати своїх близьких, не виходячи з дому і дотримуючись карантину, пропонуємо розіграші, які можна влаштувати в квартирі, зазначають Патріоти України.

Печиво з сюрпризом

Для цього розіграшу вам знадобиться будь-яке печиво з начинкою і зубна паста. Розділіть половинки печива, приберіть начинку (можете її з’їсти або відкласти на потім), а замість неї акуратно намажте шар зубної пасти. Знову склейте половинки між собою і простежте за тим, щоб хто-небудь точно з’їв печенюшку за сніданком. І не забудьте по-злодійськи посміятися, коли це станеться.

З молоком теж щось не так.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ще один розіграш, для якого знадобиться барвник. У цьому випадку все зовсім просто. Вам достатньо додати трохи харчового барвника в пачку з молоком і гарненько збовтати. Але, зрозуміло, для цього підійде тільки молоко в непрозорій упаковці.

“Зіпсований” ноутбук

Це пранк для тих, хто дорожить своєю технікою. Змішайте трохи клею ПВА з невеликою кількістю мильної піни, сформуйте реалістичну пляму на якійсь зручній поверхні, наприклад, на шматочку скла. Дайте плямі висохнути, після чого зніміть її і покладіть туди, де вона буде очікувати жертву вашого розіграшу.

Воно дивиться!

Цей добрий і смішний жарт відмінно підійде, якщо у вас вдома є стікери-оченята. Просто наклейте їх на самі різні предмети. Наприклад, на кухонне приладдя, зубні щітки, шампуні або продукти в холодильнику. Ваших близьких точно здивує і розсмішить така знахідка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...