facebook

“Й*пт, вибрати клоуна під час війни”: Маруся Звіробій влаштувала істерику та принизила виборців Зеленського

Скандальна волонтерка та військова Маруся Звіробій, котра раніше заявляла, що Зеленського вб’ють на фронті, вкотре принизила президента.


Про це вона написала на своєму телеграм-каналі.

Так, вона звинуватила скандального Гордона у тому, що Зеленський йому платить.  Також Звіробій обурилась, що країна під час війни обрала президентом Володимира Зеленського. Його вона назвала “клоуном”.

“Я щиро вражена. Не Іларіоновим, адекватна людина адекватних людей адекватною оцінкою не здивує. Я щиро вражена Гордоном, його реакціями, він запросив Іларіонова і ставив питання, очікуючи похвали для Зеленського. Але отримав очевидні для нас і шокуючі для самого себе відповіді. Вова переграв Путіна???? Це серйозно???? І таке серйозне здивування від відповіді “ні”?????…. навіть не знаю що сказати… ну, ніколи не вважала Гордона глупим. Але як??? Можна виправдати щиру закоханість у Вову від людини з таким інтелектом тільки проплаченістю. Якщо ж ні… ТО ЯК???? ХІБА Ж НЕ БУЛО ВИДНО??? Обрати клоуна під час війни… йопт… та що з вами не так????
І нагадаю, його обрали 73% з тих, хто прийшов на вибори, а прийшло лише півкраїни, некрасиво так маніпулювати серйозному журналісту”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...