facebook

У Зеленського “не дійшли руки” до всіх обіцянок

Президент визнав, що не виконав все, що обіцяв під час передвиборної компанії.

Президент України Володимир Зеленський у фільмі про рік перебування на посаді заявив, що у нього “не дійшли руки” до виконання всіх обіцянок, даних під час виборчої кампанії.

“Я думаю, що буду один із, а можливо, буду єдиною людиною, яка – президент України і яка готова говорити відверто: ось у нас була програма, ось що з цієї програми ми вже зробили, можемо проаналізувати… що не зроблено, чому. Багато що не зробили, багато до чого навіть руки не дійшли, але дійдуть”, – сказав він у фільмі, який показав канал Україна.

Зеленський зізнався, що під час виборчої кампанії і в перші тижні після обрання йому здавалося, що час тече дуже повільно, “кожен день ти проживаєш, як рік”.

Також він зазначив, що за рік президентства став менше довіряти людям. “Я став менш довірливим, я став більш жорстким. Чому? Така робота, такі люди”, – розповів він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У фільмі Зеленський спробував пояснити, чому немає обіцяних посадок.

Також у фільмі Зеленський розповів про проблеми в правоохоронних органах, пошук “ідеального” складу уряду, про роботу іноземної розвідки, про плани створити національну авіакомпанію з вітчизняними літакам, про закінчення війни на Донбасі та багато іншого.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...