facebook

Грози та потепління до +24: прогноз на наступний тиждень

Грозові зливи очікуються у другій половині тижня

Погода в Україні наступного тижня буде мінливою, у другій половині тижня очікуються грози. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Український гідрометцентр. Прогноз на 27 квітня Тиждень в Україні розпочнеться з незначних опадів у східних областях. На решті території буде сухо. Температура повітря вдень очікується в межах +12…+16 градусів, у Закарпатській області повітря прогріється до +18. Вночі буде прохолодно, термометри коливатимуться від +3 до +7.

Прогноз на 28 квітня У вівторок, за даними синоптиків, опади відступлять з території країни. У південних областях температура повітря прогріється до +16..+18 градусів, на заході термометри покажуть до +18…+20. На решті території вдень від +13 до +17. Вночі температура коливатиметься від +3 до +6.

Прогноз на 29 квітня У середу західні області накриють дощі з грозами. На решті території сухо. Попри зливи, температура повітря на заході, півдні та в центрі підніметься до +20…+23 градусів вище нуля. У північних та східних областях термометри вдень покажуть від +17 до +20.

Лише в Одеській області прогнозують від +14 до +16. Вночі температура буде в межах +4…+8.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прогноз на 30 квітня У четвер грозові дощі очікуються не лише у західних, але й у північних, Вінницькій, Київській та Житомирській областях.

Температура повітря на всій території країни триматиметься в межах +19…+22. Вночі також суттєво потепліє, очікується від +8 до +11 тепла.

Прогноз на 1 травня У перший день травня опади також прийдуть в Одеську та Черкаську області. Температура повітря вдень у східних областях підніметься до +24 градусів.

На заході та сході температура знизиться до +14…+19 градусів.

У центральних та південних областях вдень від +18 до +22. Вночі прогнозуються від +8 до +11.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...