facebook

На шматки! Мосейчук знищила його привселюдно, він у шоці: вам адресу підказати, люди аплодують

Поки тисячі ресторанів закриті, «Коля-котлета» годує обраних у центрі Києва. Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук “ведуча програми “Право на владу” Наталія Мосейчук.

Слухайте, це від карантину у нас притупляються відчуття? Це ми від обсервації усі стали такими безропотними «ждунами»? Ми тепер тільки дивимося «відосики» і забороняємо собі зайвий раз засмучуватися?, – розпочала журналістка.

У нас тепер все- «відосики»: і богослужіння, і мордобій чиновника та копа, і панда в китайському зоопарку, і Коля Тищенко з його «вітаю зі святом чорнобильської трагедії». Посміялися. Помилувалися. Перегорнули. Шо з цього візьмеш? От що візьмеш з депутата Тищенка? Та нічого!

Недорікуватий, неотесаний, одним словом, «з народу». Ага… одне але… його ресторан чомусь працює. Працює, Карл! Тисячі закриті, а його- «Колі котлети»- годує обраних в центрі Києва. Шановні полісмени, Вам адресу підказати куди треба зайти?, – продовжила вона.

“Так де ж рівність перед законом? Де ж СЛУЖІННЯ? Може, я не в курсі і ресторан готує обіди для медиків Олександрівської лікарні, що по сусідству?! Та наче ні. А чому тоді ресторан депутата працює, а сотні по Києву- ні? Чому його криза не торкнеться, а сотні вже не відкриються ніколи?, – запитує вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Скільки ви плюватимете в народ? Скільки будете здвигати брови і розповідати народу «ай-ай-ай по голій дупі порушникам»?! Найлегше було змусити країну сидіти вдома. Найважче – зробити закон один для всіх.

Зі святом Чорнобильської трагедії! Як після такого пояснити Людмилі Ігнатенко ( прототип стрічки НВО Чорнобиль) і тисячам жертв атомної катастрофи, що це обмовка, а не наруга? Не поясните ви ніяк. Нема вам віри, – завершила цими словами свій пост відома журналістка.

Додамо, що перед цим Український підприємець Олексій Давиденко записав відеозвернення, в якому звернувся до Презедента Володимира Зеленського та попросив від імені “кухаря з Франківська, бармена з Житомира …” посприяти працевлаштуванню в ресторан його друга і соратника Миколи Тищенка, який не закрив свій заклад на карантин.

Давиденко опублікував звернення на своїй сторінці в соцмережі.

“Я – кухар з Франківська. Я – бармен з Житомира. Я – офіціант із Запоріжжя. Я – сушеф зі Львова. Я – ресторатор з Кривого Рогу.

Вчора я подивився розслідування журналістів про те, як в карантин спокійно працює в Києві ресторан близького соратника президента і депутата “Слуги народу”. Я хочу звернутися до президента України: “Шановний Володимире Олександровичу, будь ласка, візьміть мене на роботу. У ресторан, який працює в карантин, вашого друга і соратника тому, що мій ресторан вже 44 дні як закритий. Зробімо всю Україну разом”, – говорить Давиденко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...