facebook

“Нещодавно повернувся з Італії”: волинянин з підозрою на коронавірус відмовився від обстеження

Минулого тижня у Камінь-Каширському центрі первинної медико-санітарної допомоги з’явилися відомості про пацієнта з підозрою на COVID-19. Про це повідомляє газета “Полісся”

Минулого тижня у Камінь-Каширському центрі первинної медико-санітарної допомоги з’явилися відомості про пацієнта з підозрою на COVID-19. Про це повідомляє газета “Полісся”.

24-річний чоловік, який може бути зараженим, днями повернувся з Італії.

Про це медиків повідомила його мати, оскільки сам пацієнт відмовився від лікарського обстеження. До того ж не погодився здавати аналізи на підтвердження у нього інфекції.

За словами головного лікаря ЦПМСД Ігоря Солов’я, хворий має симптоми ГРВІ, зокрема, підвищену температуру. Нині ж, як стверджує Ігор Петрович, медики провели обстеження матері згаданого юнака на наявність ознак коронавірусної інфекції. Її аналізи відправили до Луцька для дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Лише за висновками тесту ПЛР через кілька днів стане відомим остаточний результат для встановлення діагнозу, а відтак і подальший алгоритм дій медиків стосовно згаданих пацієнтів”, – додав головний лікар.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...