facebook

Не дожила до дня народження: моторошная смерть 19-річної красуні вразила Україну. “Спи спокійно”

Сьогодні Закарпаття сколихнула новина про моторошну аварію, яка сталась у Мукачеві. Вночі автомобіль “Шкода” на швидкості врізався у кільцеву розв’язку на вул. Миру (біля танку).

У машині було двоє людей – 21-річний водій та 19-річна пасажирка. На жаль, травми дівчини виявились несумісними із життям. Вона померла у кареті швидкої.

Загиблою виявилась 19-річна мукачівка. Як стало відомо інтернет-виданню “PMG.ua” із власних джерел, дівчина була студенткою Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу.

У травні їй мало виповнитися 20 років. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблої.

Нагадаємо, у суботу, 18 квітня, у Рівненській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті чого загинуло немовля, а ще одну жінку було госпіталізовано. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як зазначається, аварія трапилася приблизно о четвертій годині дня на автодорозі “Городище-Рівне-Старокостянтинів” поблизу села Великий Житин.

За попередньою інформацією, відбулося зіткнення двох легкових автомобілів “BMW-520 I” та “ВАЗ-2106”. У результаті цього загинула семимісячна пасажирка вазівки, а 19-річну із політравмою та переломом тазу доставили до лікарні. Наразі постраждалу обстежують медики.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...