facebook

За добу на Донбасі поранений військовий

Упродовж минулої доби воїни ЗСУ знищили одного сепаратиста і щонайменше одного поранили.

За минулу добу сепаратисти на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню, повідомляє прес-центр ООС.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Наші військовослужбовці рішуче відповіли на всі ворожі обстріли і продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід ворог з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї двічі обстрілював наші позиції біля Широкиного.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

По околицях Богданівки загарбники двічі вели вогонь – з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік Авдіївки, Кам’янки та Піщевика сепаратисти застосовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У Старогнатівці ворог двічі застосовував стрілецьку зброю.

Утримуючи оборону, наші військовослужбовці діяли рішуче – давали ворожим підрозділам гідну відсіч і жорстко припиняли злочинні дії противника.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ по захисниках Оріхового збройні формування вели вогонь з мінометів 82-го калібру, а з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали околиці Кримського.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення і троє – бойові травми.

За даними розвідки, 3 травня українські військовослужбовці знищили одного російського окупанта і щонайменше одного поранили.

З початку цього періоду сепаратисти обстріляли наших захисників, які виконують завдання у складі оперативно-тактичного угруповання Північ. По захисниках Кримського ворог відкривав вогонь з 120 мм мінометів і станкових протитанкових гранатометів. У відповідь підрозділи Об’єднаних сил оперативно застосовували чергові вогневі засоби.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...