facebook

Веселий гороскоп для дорослих: що знаки Зодіаку роблять відразу після seкcу

Впізнали себе? Читайте, аналізуйте, порівнюйте…

Овен

Представникам цього знаку Зодіаку властиво забувати ім’я людини, з якою вони тільки що зайнялися seкcом, але це нормально, адже це Овни. У них в житті відбувається стільки всього, що вони не особливо зацікавлені в тому, щоб запам’ятовувати імена всіх своїх seкcуальних партнерів.

Телець

Після seкcу Тельці люблять поспати. Вони в принципі люблять спати і використовують для цього будь-який відповідний момент. Партнери Тельців можуть образитися, що ті засинають одразу після seкcу, але Тельців це особливо не хвилює.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Близнюки

Близнюки можуть запросто забути про seкc, яким вони займались, відвернувшись на щось інше. Наприклад, вони можуть піти в туалет відразу після seкcу і так і не повернутися в спальню, тому що їх увагою заволодів цікавий журнал або книга.

Рак

Після seкcу Ракам подобається обніматися. Представники цього знаку люблять, коли про них піклуються. Їм подобається відчувати обійми свого партнера, тому що вони дарують їм відчуття безпеки.

Лев

Для Левів величезне значення має їх его тому відразу після seкcу їм потрібно підтвердження того, що вони були прекрасні. Їх буде турбувати тільки те, наскільки гарні вони були, а ось відчуття партнера їх особливо не хвилюють.

Діва

Дівам властиво критикувати оточуючих. Під час seкcу вони будуть мовчати, але відразу після нього висловлять свою думку і дадуть поради своєму партнеру. У представників цього знаку завжди були високі стандарти і саме тому вони настільки вимогливі до оточуючих.

Терези

Відразу після seкcу Терези будуть без докорів совісті напрошуватись на компліменти, адже їм дуже важливе визнання оточуючих. Тим не менш, вони відрізняються від Лева, яким достатньо своєї власної похвали. Терезам, щоб повірити в себе, потрібно постійно чути схвалення оточуючих.

Скорпіон

Скорпіони часто починають шкодувати про seкc відразу після його завершення, адже вони не люблять показувати свої слабкості, а seкc робить їх уразливими. Вони будуть сумніватися чи зробили правильний вибір, відкрившись своєму партнеру.

Стрілець

Стрільці люблять випити або покурити після seкcу, але не завжди впевнені, чи буде це доречно. Якщо ні — вони будуть просто лежати, поки не заснуть.

Козеріг

Козероги відрізняються своєю методичністю, навіть під час seкcу і після нього. Вони звикли робити все в певному порядку і певним способом. Після seкcу, Козеріг, найімовірніше, відразу піде в душ. Їм захочеться освіжитися, прямо як після інтенсивного тренування в тренажерному залі. Це просто звичка, нічого більше.

Водолій

Після seкcу Водолії люблять поговорити, але не про все на світі, а про щось серйозне. Їм захочеться обговорити найнеймовірніші фантазії і теорії будови Всесвіту – те, про що мало хто замислюється відразу після seкcу.

Риби

Риби йдуть на поводу у емоцій і можуть заплакати після seкcу. Риби самі по собі емоційні і для них це цілком нормально. Для них seкc – це не просто щось фізичне. Іноді, Риб можуть настільки переповнювати емоції, що їм просто необхідно буде дати їм вихід.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...