facebook

Плачуть двоє діток: у жахливій аварії на Львівщині розбилися чоловік та жінка, деталі і фото

Стали відомі прізвища двох мешканців Волинської області, які розбилися 5 травня у жахливій аварії на Львівщині.

Про це пише “Буг”.

Трагедія сталася у Сокальському районі – в аварії загинули жінка і чоловік. Вони на авто влетіли у дерево.

Жінка, яка була за кермом, із Заріччя, чоловік-пасажир – з Володимира-Волинського.

Жінку звали Юлія Демчук, у неї залишилося двоє діток.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Загиблий пасажир Рено – Сергій Лукашевич, 1979 року народження.

На автодорозі Р-15 сполученням Червоноград-Нововолинськ, поблизу с. Тудорковичі Сокальського району, автомобіль Рено Кенго влетів у дерево. Унаслідок аварії загинула жінка з Заріччя та чоловік з Володимира-Волинського.

Аварія сталася ввечері 4 травня близько 22:00, – повідомляє Конкурент з посиланням на департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА. Жителька села Заріччя Володимир-Волинського району Волинської області 1981 року народження, керуючи автомобілем “Рено Кенго”, не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху, з’їхала в кювет, де зіткнулася з деревом.

Внаслідок ДТП 39-річна водійка та пасажир автомобіля 1979 року народження, житель м. Володимир-Волинський, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події. Обставини події встановлюються.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, які працювали на місці ДТП, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Призначені експертизи, досудове розслідування триває.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...