facebook

Зустрічають ворога першими – у ЗСУ показали видовищні кадри мощі українських піхотинців

У мережі показали, як проходять підготовку і б’ються з ворогом українські піхотинці

У соцмережі показали видовищні кадри роботи воїнів Сухопутних військ ЗСУ, які 6 травня відзначають своє професійне свято. На цих фото і відео можна побачити складну підготовку бійців, а також моменти безпосереднього несення служби в зоні ООС на Донбасі. Фото і відео опублікували на сторінках Генштабу ЗСУ і Міноборони в Facebook.

В постах говориться, що піхота – це основа війська, саме вони першими зустрічають ворога, вони завжди на передовій. “Захист рідної землі – це не метафора. Адже, вгризаючись глибоко в грунт, обладнавши позиції, копаючи бліндажі та окопи, просуваючись вперед метр за метром, піхотинці буквально витісняють окупанта на українській землі і не дають йому просунутися далі”, – кажуть у ВСУ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

що війна на Донбасі продемонструвала, що саме піхота є головною силою української армії. Адже саме піхотинці ті, хто витримує основний удар ворога. І як показує статистика, саме серед піхотинців більше поранених і загиблих. “Піхотинці з початку російської агресії проявили себе як відважні бійці, прийняли на себе основний удар ворога на сході країни”, – зазначив командувач об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наївши.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...