facebook

До госпіталя у Львові звезли десятки поранених з Донбасу – допомогти героям може кожен

“Їх наявність поліпшить лікувальний процес та реабілітацію воїнів”.

Волонтери розповіли, чого найбільше потребують поранені українські захисники у шпиталях.

Про це повідомляє інформаційний портал “Рrykarpattya”.

Львівська волонтерка Наталія Арестова розповіла, яка наразі ситуацію у шпиталях, в який перебувають українці захисники. За словами волонтерки військові добре забезпечені ліками та їжею, проте є такі необхідні предмети, який дійсно не вистачає.

“Всі бійці забезпечені лікуванням і їжею в рамках норм забезпечення ЗСУ і це досить непоганий рівень. Бійці з крайнього борту, що прибув з Дніпра відмічають, що наш госпіталь подобається їм краще, ніж в Дніпрі по всіх показниках – і палати, і їжа, і найголовніше відношення медичного персоналу та лікарів – до них тут підвищена увага. Але є деякі опції які, поки що, госпіталь не забезпечує. Без них можна обійтись, але їх наявність покращить лікувальний процес та реабілітацію воїнів”, – зазначає волонтерка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наталія Арестова зазначила, що наразі найбільшу потребу поранені захисники відчувають у таких предметах: вологі серветки, шкарпетки і футболки, кава і до кави(печиво, цукерки та ін), пахвові милиці( високі, алюміній).

Для того щоб допомогти військовим можна переслати кошти на карту приват 4731 2191 0877 1555 з поміткою “на потреби воїнів в шпиталі”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...