Українка розповіла, як лікують від коронавіруса в лікарні: 25 тис. грн за ліки

Жінка їх Харкова розповіла, як лікують від коронавірусу в лікарнях

Українка з Харкова допомагає лікувати хворого коронавірусом чоловіка. Жінка розповіла, що незважаючи на анонсоване безкоштовне лікування від інфекції, в лікарні доводиться багато платити. За її словами, залишаються безкоштовними повітря, палата і тести.

Чоловік жінки зараз в інфекційному відділенні харківської лікарні, у нього розвинулася пневмонія. За її словами, за ліки для чоловіка вона заплатила 25 тисяч гривень.

“Мені сказали, що чоловіка переводять в інше відділення, на кисень. Він дома дихав нормально, кашляв трохи вдень, вночі не кашляв. Там йому відразу дали маску, і він досі не може без неї жити. Я думала, що йому стане легше, тому що почнуть вводити все-таки антибіотики та противірусні внутрішньовенно”, — розповіла Олена Дурсанова виданню Kharkiv Today.

Олена каже, що кожен день змушена платити по 3 тисячі гривень за його лікування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Безкоштовно тести, палата і кисень, наскільки я розумію, а решта — людям виносять списки, я не одна така. Три тисячі гривень мені обходилася жодна реанімація в день без дорогих ліків, які йому ввели”, – поділилася жінка.

Потім жінка дізналася, що існує препарат від ускладнення коронавірусу – цитокинового шторму і почала збирати на нього гроші. Обійшлося це у 25 тисяч гривень.

“Мені дали телефон представника швейцарської фірми, тільки дози, яка мені потрібна, більше в Харкові немає, її треба тепер знову везти. Я звернулася і мені сказали, так, можна зробити, він є в протоколі. Але його ж нікому не роблять, тому що, як мені сказали, треба було зробити спочатку аналіз, а ці аналізи роблять в лабораторіях і ще не у всіх. Ще і час пройде, поки його зроблять, щоб розуміти, наскільки йому потрібні ці ліки. Мені просто сказали, що вони йому треба. Я вже просто відступити назад не могла ніяк, тому що я розумію, мені треба чоловіка якось витягувати”, — пояснила Олена Дурсанова.

Зараз жінка збирає гроші на лікування свого хворого чоловіка.

annashchesna

Recent Posts

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

57 хв. ago

Терміново! Жiнкам цих 17 пpофесій потpібно з’явитися дo ТЦК для поcтановки на oблік і онoвлення даних. Список професій

Вже цього місяця, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію. Вже цього місяця, 18…

2 години ago

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

3 години ago

Діставайте шапки та куртки: синоптик Діденко попередила про різке похолодання на завтра

Погода зіпсується! За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 3 травня, зниження температури повітря.…

4 години ago

Українців попередили про магнітну бурю у найближчі дві доби

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 2-4 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди…

5 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

14 години ago