facebook

На Донбасі поранені двоє військових

Українські військові для припинення ворожих обстрілів активно використовували чергові вогневі засоби, після цього противник відмовився від подальшої активності.

У неділю, 17 травня, незаконні збройні формування 4 рази порушили режим припинення вогню, в результаті обстрілу поранено українського військового, повідомили у штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік від Авдіївки противник двічі вів вогонь по українських позиціях із мінометів 82-го калібру, випустивши 22 міни, а також автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Водяне ворог застосовував БПЛА для скидання пострілів ВОГ-17, а захисників Славного обстріляв із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Пізніше в ООС повідомили, що в результаті обстрілу поблизу населеного пункту Піски противник вів вогонь із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. У результаті обстрілу один український захисник отримав кульове поранення. Військовий доставлений до лікувального закладу, стан його здоров’я задовільний.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...