facebook

Лелека повернувся до сім’ї, яка його виходила, зі зворушливими обіймами — птахи пам’ятають доброту

Птах ніжно обіймав своїх рятівників

Кажуть, що лелеки завжди повертаються додому. У них є тільки одне місце, де вони живуть, і вони завжди точно не знаходять. Однак може лелека повернутися додому до людини? Виявляється, так! Саме така історія сталася в одному з російських сіл. Лелека не тільки запам’ятав людей, які йому допомогли, але і після зимівлі повернувся до них, і навіть обіймав їх.

Історія цього лелеки дуже сумна і мила одночасно. Його підібрали зовсім маленьким пташеням. У гнізді їх було четверо, проте одного пташеняти брати і сестри викинули з гнізда. Він чудом уцілів, і його підібрала родина пенсіонерів. Добрі люди виходили лелеченя, і він виріс абсолютно ручним, і зовсім не боїться людей. Однак інстинкти сильніші, і коли пташеня підросло, полетіло на зимівлю в теплі краї.

https://twitter.com/_Ruslan55_/status/1255163238586683394?s=20

Однак навесні лелека повернувся додому. Пенсіонери знайшли його біля свого будинку. Пташеня вже перетворився на величезного і красивого лелеку, і він був дуже радий бачити своїх рятівників. На відео, опублікованому в Твіттері, видно, як птах вітає господарів гучними криками, йде на руки, і навіть обіймається. Ласкаво можуть пам’ятати не тільки люди, але і тварини, і навіть птахи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...