facebook

10 звичок дівчат, які подобаються хлопцям

Щоб сподобатися чоловікові дівчата можуть змінювати свій стиль, зачіски, робити макіяж тощо. Проте насправді зовсім інші речі привертають увагу чоловіків, зокрема звички.

Журнал Cosmo оприлюднив кілька звичок дівчат, які подобаються всім чоловікам.

Які звички дівчат подобаються хлопцям

Дівчата, які стежать за собою

Хлопцям подобаються доглянуті дівчата, і це не тільки про красу, а й про ставлення до себе і навколишнього світу. Якщо дівчина дбає про себе, намагається ставати краще у всьому, це точно не залишиться неоціненим та вразить хлопця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дівчата, які вибирають природність

Від зовнішнього вигляду до спілкування і вираження емоцій. Хлопцям подобається, якщо дівчина, до прикладу, може пірнути в басейн, не боячись постати перед хлопцем з розпатланим волоссям і зіпсованим мейкапом. Тож, чоловіки наголошують, що варто Бути собою в будь-якій ситуації, не намагаючись здатися краще. Така чесність і природність важливіше надуманого ідеалу для хлопця.

Дівчата, які часто усміхаються

Згідно з дослідженнями психологів, саме усмішка, а не великі груди чи розкішні довге волосся – це перше, на що звертає увагу при знайомстві кожен хлопець. І це, безумовно, прикрашає дівчину краще будь-якого макіяжу.

Дівчата, які довіряють собі і оточуючим

Впевнені в собі дівчата завжди виглядають привабливо. Адже вони поважають власні потреби і знають межі, через які не переступлять. Тому вони починають довіряти оточуючим, не намагаючись “закритись” від навколишнього світу.

Коли у дівчат є хобі або улюблена справа

У здорових відносинах завжди має залишатися особистий простір у кожного партнера. У дівчат, які подобаються хлопцям, завжди є час для хобі або улюбленої справи, в якому вони розвиваються і удосконалюються. А що може бути привабливішим цілеспрямованості?

Дівчата, які завжди говорять те, що думають

Хлопцям подобається, якщо дівчина завжди має власну думку та не боїться висловитися з якогось питання. Це викликає повагу та симпатію до другої половинки.

Дівчата, які цікавляться життям своєї другої половинки

Банальне питання “Як ти?” у розмові з партнером в кінці робочого дня кардинально змінює відносини. Коли дівчина щиро цікавиться хлопцем, він відчуває її турботу і у відповідь починає щиро цікавитися нею. Тому не будьте байдужими до життя коханої людини.

Дівчата, які не відмовляють собі в задоволеннях

Дівчата, від яких сходять з розуму всі хлопці, знають, що їм потрібно, і не забороняють собі це отримувати. Це може бути будь-що, навіть улюблені солодощі.

Дівчата, які цікавляться світом

Не обов’язково бути експертом в якихось сферах науки. Проте, кожен хлопець буде в захваті, якщо у вас знайдуться спільні теми для розмови – про книжки, фільми Marvel, про політику або про будь-яких інших речах. Хлопців вражає, якщо дівчина орієнтується в різних темах і може підтримати розмову.

Дівчата, які вміють веселитися

Численними дослідженнями доведено, що одна з головних якостей, яке цінують у своїй половинці – це почуття гумору. Уміння дівчини забути про все і, в першу чергу, про свої упередження і комплекси, і просто від душі повеселитися разом- точно оцінить абсолютно кожен хлопець.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...