facebook

“Може стати фатальною”: онкохвора Алла Мазур звернулася до українців. “Вже оселився вірус”

Відома українська ведуча Алла Мазур, котра бореться з онкохворобою, з важливою заявою звернулася до українців та розповіла про своє лікування. Про це вона написала на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Так, ведуча поінформувала: основна частина лікування позаду, прогнози добрі. До медиків звернулась вчасно. До того ж, каже Мазур, відновлює сили і дуже рада, що знову зі своїми глядачами. Також дякує усім за підтримку.

При цьому звернулася до українців із проханням не нехтувати карантином та своєю безпекою.

“Ми всі втомились від карантину, але пам’ятаймо: коронавірус нікуди не зник”, – наголосила Мазур.

При цьому попросила думати не лише про себе, а й про інших, зокрема тих, хто має інші недуги та перебуває у зоні підвищеного ризику.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але пам’ятаймо: з послабленням карантину коронавірус нікуди не зник. Коли вирішуєте, чи одягати маску, йдучи в людне місце – пригадайте. Поряд з тими, в кому вже оселився вірус, але ще себе не виявив- можуть опинитися люди з мінімальним імунітетом. Ті, хто ще лікується від онко. Або тільки недавно одужав.

“Для них зустріч з вірусом може стати фатальною. Для когось – це питання життя Нехай у кожного з нас – воно буде довгим і щасливим!”, – резюмувала Мазур.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...