facebook

Алла Мазур поборола рак та повертається на телеекрани

Алла Мазур більше півроку боролася зі страшною хворобою – онкологією, і вже зараз готова повернутися до роботи, залишивши позаду операцію, довгострокове лікування і всі переживання. Довгий час на сторінці телеведучої в Instagram не з’являлося жодних дописів, і ось, нарешті, Мазур обрадувала всіх своїх фанатів, заявивши, що вона знову разом з ними.

За словами телеведучої новин на “1+1”, вона відновлює сили і вже готова повернутися до роботи, яка є невід’ємною частиною її життя. До хвороби Алла Мазур з’являлася в ефірі ТСН щовечора о 19:30, де її чекали тисячі українців. Навіть під час лікування ведуча продовжувала частково працювати й виходила в ефір. Тепер українці зможуть бачити її на екранах телевізорів щонеділі у “ТСН Тиждень”.

Мужністю і професіоналізмом телеведучої залишається тільки захоплюватися. На щастя, у Мазур виявили рак на ранній стадії, і вона вчасно звернулась за допомогою до медиків. Саме це і врятувало їй життя. Вже не раз вона закликала всіх стежити за своїм здоров’ям, робити раз на рік повне обстеження організму, щоб не пропустити хворобу, яку на першій стадії ще можна успішно подолати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...