Categories: Політика

ПАРУБІЙ НАЗВАВ КОНКРЕТНІ ДАТИ, НА ЯКІ МОСКВА ЗАПЛАНУВАЛА ПРОВОКАЦІЇ

Спікер стверджує, що ворог змінює тактику.

День Перемоги знову став тестом для української влади, яка спрацювала добре, не допустивши провокацій.

За словами спікера Верховної Ради України Андрія Парубія, він має інформацію, що на організацію нових кривавих бІйок в Україні 9 травня Кремль виділив суми, співмірні з бюджетом невеликих російських міст.

Про це повідомляється у сюжеті ТСН.Тиждень.

Цього дня не було “коктейлів Молотова”, але був інший дивний коктейль із прапорів ворогуючих таборів – українські і радянські. Вони змішалися на одних і тих самих площах, біля тих самих пам’ятників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цього тижня було кілька затримань. Спецслужби переконані, що це рука Москви, про що свідчить схожий почерк цих акцій. На вулиці вийшли невідомі люди з портретами. Цю акцію в РФ назвали “безсмертним полком”. Такий хід придумала Москва, щоб розбурхати емоції і викликати колотнечу. Шоу із портретами – замість живих героїв. На чолі цієї ходи Володимир Путін йшов на чолі, що є геніальним ходом. За таким сценарієм провокації можна тепер влаштовувати вічно.

Обсяг грошей, агентурна мережа Кремля, яку, як стверджують силовики, вдалось частково ідентифікувати – все це, поки, залишається темною плямою. “Складова спрямова на дестабілізацію. Вона є для Росії не менш важливою, ніж складова мілітарна. Коли ви питаєте які наступні дії, то наступний більший етап планується 23 серпня у Харкові на день міста, а також 24 серпня у День Незалежності України. Вони пробують змінювати свою агентурну мережу: перевіряють, чи відповідає дійсності інформація цієї мережі про склади зброї. Планується нова хвиля на 23-24 серпня”, – заявив спікер Парубій.

За інформацією Андрія Парубія, Москва змінила наголос із мілітарної складової, по якій є видима реакція світу. “Коли ви ставите у приклад Іловайськ і Одеса, так, це правильний приклад. У них сценарій швидше Одеси – коли з’являється група провокаторів, серед яких часто є працівники російських спецслужб. Велика правда полягає в тому, що їхня ціль – смерть і кров”, – переконує співбесідник.
Джерело – http://tsn.ua/

annashchesna

Recent Posts

“Мобілізувати” можуть не лише машини: що ще дозволено забирати ТЦК та військовим

В українців можуть забрати не лише авто на потреби ЗСУ, а й житло В Україні…

7 години ago

Долар здувся, а євро пре далі: банки та обмінки змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 3 травня, мають наступні показники: курс…

8 години ago

Мобілізація в Україні: Генштаб розповів, кому з чоловіків треба прийти до ТЦК

Всі чоловіки віком від 16 до 60 років повинні прийти до Територіальних центрів комплектування та…

11 години ago

Війна закінчиться у 2024 році: путін уже готується злити свою армію – спливли подробиці

Експерт розповів, що задумав російський диктатор і коли закінчиться повномасштабна війна Політолог Андрій Піонтковський в…

13 години ago

Помер через 2 дні після візиту до ТЦК: що відомо про розслідування гучної справи

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження, а омбудсман узяв справу на особистий контроль. Поліція Хмельницької області…

15 години ago

Ухилянтів аж трясе: мобілізацією все не обмежиться

Що чекає на українців, які порушать закон До набрання чинності закону про мобілізацію залишилося не…

15 години ago