facebook

В Польщі безслідно зникли двоє українців, котрі попливли човном на закупи

Двоє українців зникли в Щецинській затоці після того, як вирушили човном зробити покупки в магазині.

Поліція отримала повідомлення про зникнення чоловіків ще у неділю надвечір, 17 травня, близько 20.00 год., коли ті додому не повернулися і не вийшли на зв’язок.

Невідомо, що з ними тоді сталося. Також невідомо, чи після візиту до магазину українці повернулися до свого човна і чи відпливли на ньому, — повідомила речниця поліції м. Полиице, що в північно-західній Польщі.

Поліція та рятувальники одразу розпочали пошуки чоловіків. На другий день у південній частині Щецинської затоки поблизу міста Нове Варпно був знайдений невеликий моторний човен, яким, найбільш ймовірно, і пливли українці. Він був перевернутий, а поблизу тіл не виявлено.

За неофіційною інформацією, човен взяли в оренду, а його власник звернувся до правоохоронців, оскільки клієнти вчасно його не повернули і на берег не припливли, — зазначає видання wiadomosci.radiozet.pl.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловік також надав поліції інформацію, яка може бути використана для ідентифікації зниклих безвісти осіб.

Окрім поліції, яка разом із слідчим собакою проводили обшуки на суші, в акції взяли участь Морська пошуково-рятувальна служба та водолази з пожежної команди. Невдовзі біля знайденого човна у водоймі було виявлено одяг одного із мужчин, тому прогнози можуть бути дуже невтішними.

Кількаденні пошуки мужчин не дали жодного результату, тому сьогодні, через три дні активної роботи, пошуки було припинено.

Під час роботи над цією справою поліцейські припускають, що українці могли не сісти назад у човен, а його знесло течією назад у водойму. Також, за неофіційною інформацією, чоловіки купували в магазині алкоголь.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...