facebook

Під Києвом підліток убив ветерана АТО

На центральній вулиці Вишгорода сталася сутичка між групою молоді та двома дорослими чоловіками.

На центральній вулиці Вишгорода сталася сутичка між групою молоді та двома дорослими чоловіками.

У місті Вишгород правоохоронці затримали групу осіб, причетних до вбивства 45-річного місцевого жителя, зокрема чотирьох неповнолітніх. Про це напередодні повідомила прес-служба поліції Київської області.

Відзначається, що 22 травня близько 3:00 ночі на центральній вулиці Вишгорода сталася сутичка між групою молодих людей і двома дорослими чоловіками.

“Під час бійки один із компанії, де були неповнолітні, помітив у свого супротивника в сумці зброю. Вихопив її і зробив прицільний постріл. У цей час один із компанії стрілка вдарив іншого чоловіка, який втратив свідомість. Після цього нападники зникли в невідомому напрямку. Прийшовши до тями, травмований чоловік викликав правоохоронців”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Від отриманого вогнепального поранення житель Вишгорода помер на місці. З місця трагедії співробітники поліції вилучили зброю – карабін МКМ-072СБ і патрони.

Поліція затримала чотирьох учасників інциденту – неповнолітніх віком 15-17 років і 19-річного хлопця. Серед затриманих – 16-річний хлопець, який підозрюється в умисному вбивстві. Він тимчасово проживає в Сумській області.

За цим фактом порушено два кримінальні провадження за статтею про умисне вбивство і хуліганство (ч.1 ст.115, ч.2 ст.296 КК України).

В об’єднанні ветеранів Ми українці повідомили, що загиблий – ветеран АТО Ігор Корнієнко (Корній). Він воював на Донбасі у складі батальйону Айдар. Сьогодні мав відбутися його похорон.

У свою чергу екс-нардеп Ігор Мосійчук у Facebook написав, що Корнієнко працював охоронцем і повертався додому з роботи.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...