facebook

Рибалки-початківці виловили щуку рекордних розмірів – вистежували декілька років

Недосвідчені рибалки виловили рекордно велику щуку

Рибалки-початківці в американському окрузі Рутт, що у штаті Колорадо, вивудили рекордно велику щуку. Щоб виловити такого трофейного велетня у чоловіків пішло якихось пів години. Про це повідомила регіональна газета Steamboat Pilot & Today.

Двоє місцевих жителів на початку травня скористалася послугами досвідченого рибалки Бреді Веттлауфера, який представляє екскурсійну компанію Steamboat Fishing Adventures, і відправилася на риболовлю. Екскурсовод допоміг новачкам виловити з водойми Стейджкоч аномально велику щуку. За велетенською щукою Бреді спостерігав останні кілька років.

“Час ішов неквапом. Це були відмінні 30 хвилин. Ми всі троє витягували її на поверхню. Насправді це був чудовий досвід. Я був у нестямі від радості і не міг повірити, що це нарешті сталося, — розповів Бреді. — Під кінець ми всі розплакалися від щастя”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Розміри щуки вражають – 1,2 метра в довжину і вага понад 17 кілограмів. Упіймана рибина змогла б побити рекорд штату, однак у рибалок не знайшлося при собі спеціальних пристроїв, щоб з граничною точністю виміряти щуку і стати новими рекордсменами. Щуку планують передати в місцевий гриль-бар

“Це одне з тих занять, у які я вкладаю всю душу. Я хотів би сказати дякую цьому хлопцеві за те, що він подарував мені такі спогади і незабутній досвід… Я намагався реанімувати її. Я намагався протягом 20 хвилин, але нічого не виходило. Вона пережила великий стрес. Вона вже доживала свої останні роки. Думаю, вона прожила б ще максимум рік-два.”, – пояснив Бреді.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...