facebook

Ліга чемпіонів. Третій тур. Анонс матчів вівторка

Конкурс прогнозів >>

Група Е

“Байєр” 21:45 “Тоттенхем”

Німеччина. Леверкузен. Стадіон: “Бай-Арена”

Головний арбітр: Джюнейт Чакир (Туреччина)

Асистенти: Бахаттин Дуран (Туреччина), Тарік Енгюн (Туреччина)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Онлайн-трансляція матчу >>

Не зіграють: Юрченко (коліно), Белльарабі (пах), Похьянпало (кісточка), Бендер (хвороба) – Кейн (кісточка), Алдервейрелд (коліно)

flag_0

Пауза на матчі збірних для “аптекарів” на користь не пішла: на вихідних леверкузенці поступилися ще недавно одному з головних аутсайдерів Бундесліги, “Вердеру” 1:2. Перемога над Дортмундом трохи раніше повинна надихати, однак вона стала лише однією з трьох, здобутих у нинішньому сезоні. У чемпіонській лізі справи у команди також дуже: дві нічиї поки дозволяють розраховувати лише на Лігу Європи.

“Шпори” витратили перший місяць, щоб увійти в сезон, однак зараз, схоже, нарешті знайшли себе. Не обов’язкова нічия з “Вест Бромом” в останньому до сьогоднішнього дня матчі змусила трохи притихнути вболівальників лондонців, однак поки що це лише одна осічка в п’яти крайніх іграх. У будь-якому разі, про перспективи британсько-німецького дуету повинні сказати саме спарені матчі. З великою часткою ймовірності можна стверджувати, що той, хто візьме у протистоянні більше очок, прокладе собі шлях до наступного раунду турніру.

Історія протистояння. 1 матч: +0=0-1; 0:1.

З них – на полі “Байєра”. Раніше не зустрічалися.


ЦСКА 21:45 “Монако”

Росія. Москва. Арена ЦСКА

Головний арбітр: Мартін Стрембергсон (Швеція)

Асистенти: Даніель Густавссон (Швеція), Йоакім Амрі Нільсон (Швеція)

Онлайн-трансляція матчу >>

Не зіграють: Єременко (дискваліфікація), Цауня (гомілкостоп), Помазун (коліно), Дзагоєв (м’язи) – Дірар (ікра), Траоре (кісточка), Туре (стегно), Фалькао (струс)

Монегаскам вдалося спіймати птаха за хвіст у двох стартових іграх ЛЧ, набравши чотири очки, що дозволяє їм лідирувати у таблиці. І дуже доречно припали ще й дві зустрічі з головним аутсайдером квартету, в боротьбі з яким завдання виходу до плей-офф потрібно вирішувати.

ЦСКА може дякувати небесам за нічию у стартовій грі з “Байєром”, потім же була поразка “Тоттенхему”, який взяв три очки, до того ж, малою кров’ю. Зрозуміло, що “армійці” сьогодні будуть упиратися копитами, як можуть, однак весь світ в очікуванні продовження “результативної” серії Ігоря Акінфєєва. І навряд чи досвідчений російський голкіпер встоїть перед спокусою в черговий раз порадувати вболівальників.

Історія протистояння. Раніше не зустрічалися.


Група F

“Спортинг” 21:45 “Боруссія” (Д)

Португалія. Лісабон. Стадіон :”Жозе Альваладе”

Головний арбітр: Дамір Скоміна (Словенія)

Асистенти: Юре Прапротнік (Словенія), Роберт Вукан (Словенія)

Онлайн-трансляція матчу >>

Не зіграють: Адрієн Сілва (коліно), Жефферсон (гомілкостоп), Петрович (стегно), Бруно Пауліста (стоматологія), Семеду (стегно) – Бендер (кісточка), Геррейро (стегно), Дурм (коліно), Кастро (пах), Папастатопулос (нога), Піщек (коліно), Ройс (не в формі), Шюррле (коліно)

Лазарет “Боруссії” незабаром перевищить всі можливі розміри, а здорових в команді буде менше, ніж хворих або травмованих. Почасти це позначається і на результатах “шершнів” в останніх іграх, правда, не варто також забувати, що календар підкинув дортмундцям на стику двох перших місяців осені далеко не останні клуби: “Реал”, “Байєр” і “Герту”, яка продовжує вести активну боротьбу за зону Ліги чемпіонів.

“Спортинг” у стартовому матчі цьогорічної ЛЧ зумів дати гідну відсіч “Реалу”, після чого змусив багатьох переглянути думку про себе в турнірі. Домашня перемога над “Легією” стала для лісабонців обов’язковою програмою, і тепер команда підходить до моменту істини: вболівальники “левів” все ще не втратили надію на можливий вихід з групи, проте для цього необхідно щось більше, ніж двічі зіграти внічию з Дортмундом.

Історія протистояння. Раніше не зустрічалися.


“Реал” 21:45 “Легія”

Іспанія. Мадрид. Стадіон Сантьяго Бернабеу

Головний арбітр: Рудді Бюке (Франція)

Асистенти: Сіріл Гренгор (Франція), Фредерік Кано (Франція)

Онлайн-трансляція матчу >>

Не зіграють: Каземіро (кісточка), Модріч (коліно), Рамос (коліно) – Паздан (плече)

Польський клуб очікує черговий урок екскурсу у світ великого футболу після двадцятирічної перерви. Дати поради “Легії” вже встигли “Спортинг” і Дортмунд, в сумі накинувши команді вісім голів, при цьому, не пропустивши жодного.

Про успіхи “Реала”, здається, зайвий раз повторюватися не варто. Так, до міжнародної перерви був невеликий спад, який коштував “вершковим” чотирьох поспіль нічиїх, а також втраченого одноосібного лідерства в чемпіонаті, проте перший же матч після повернення клубних турнірів розставив все на свої місця. До речі, сьогодні рівно місяць відтоді, коли мадридці проводили останній “сухий” матч. Чим не привід перервати цю серію в Лізі чемпіонів.

Історія протистояння. Раніше не зустрічалися.


Група G

“Брюгге” 21:45 “Порту”

Бельгія. Брюгге. Стадіон: “Ян Брейдель”

Головний арбітр: Паоло Тальявенто (Італія)

Асистенти: Алессандро Костанцо (Італія), Філіппо Мелі (Італія)

Онлайн-трансляція матчу >>

Не зіграють: Мехеле (гомілка), Рафаелов (пах), Енгельс (плече), Іскьердо (пах), де Бок (коліно), Брюззезе (прес) – ?

“Порту” у кваліфікації ЛЧ і “Порту” у груповому етапі ЛЧ, як виявилося, дві великі різниці. Круговий міні-турнір “дракони” почали поганенько, набравши лише одне очко у двох іграх. І добре б назвати поразку “Лестеру” як невдача в матчі з фаворитом групи, так вона була абсолютно безпорадною.

У “Брюгге” справи, щоправда, і того гірше: у двох іграх було пропущено вже сім голів, а в графі забитих значиться “нуль”. Бельгійцям можна хіба що побажати триматися, гарного настрою і поступово концентруватися на внутрішньому чемпіонаті, де також поки не все добре, і є ймовірність залишитися без єврокубків на наступну осінь.

Історія протистояння. 2 матчі: +1=0-1; 3:5.

З них – на полі “Брюгге”. 1 матч: +1=0-0; 3:2.


“Лестер Сіті” 21:45 “Копенгаген”

Англія. Лестер. Стадіон Кінг Пауер

Головний арбітр: Нікола Ріццолі (Італія)

Асистенти: Еленіто Ді Лібераторе (Італія), Мауро Тоноліні (Італія)

Онлайн-трансляція матчу >>

Не зіграють: Менді (гомілкостоп) – Аманкваа (коліно), Бойлесен (не в формі)

Нехай “Лестер” і не йде за чемпіонським графіком у нинішньому розіграші АПЛ, проте в єврокубках справи у команди Клаудіо Раньєрі поки в порядку. Можна навіть говорити, що “лисиці” на голову вище всіх своїх суперників по квартету, а це означає, що у спарених зустрічах з “Копенгагеном” є шанс достроково забезпечити вихід до 1/8-ї.

З урахуванням провалу на старті “Порту”, а також успіхів данців, саме скандинавські “леви” поки що бачаться другим претендентом на путівку до плей-офф чемпіонської ліги. Головне, щоб перше враження від данського колективу не виявилося оманливим. Мало хто вірить, що гостям сьогодні вдасться зачепитися за очки, проте саме ігри з “Лестером” повинні показати, чи потрібна така команда у плей-офф.

Історія протистояння. Раніше не зустрічалися.


Група Н

“Динамо” (З) 21:45 “Севілья”

Хорватія. Загреб. Стадіон: “Максимір”

Головний арбітр: Майкл Олівер (Англія)

Асистенти: Стюарт Барт (Англія), Гері Бисуїк (Англія)

Онлайн-трансляція матчу >>

Не зіграють: Ловрен (дискваліфікація), Гонсалу Сантуш (коліно) – Крон-Делі (коліно), Фернандес (коліно), Тремулінас (коліно), Каррісу (стегно)

Загребські “динамівці” вже зробили два кроки на шляху до потрапляння до числа чотирнадцяти обраних, які протягом одного групового етапу програли всі свої матчі. Поки що вдається долати перешкоди без найменших труднощів: за 180 попередніх ігрових хвилин жодного забитого м’яча хорватам на свій рахунок записати не вийшло, а ось пропущено вже сім.

“Севільї” при Хорхе Сампаолі поки вдається триматися в групі лідерів іспанської Прімери, що вболівальників команди не може не радувати. Нехай з учасників пелетону андалузці забивають менше за всіх, проте, поки і цього вистачає. В ЛЧ, до речі, схожа ситуація: за дві гри “Севілья” забила лише один гол (“Ліону”), але це не заважає їй ділити першу сходинку в таблиці з “Ювентусом”.

Історія протистояння. Раніше не зустрічалися.


“Ліон” 21:45 “Ювентус”

Франція. Ліон. “Парк Олімпік Ліон”

Головний арбітр: Шимон Марціняк (Польща)

Асистенти: Павел Сокольніцкі (Польща), Томаш Лісткевич (Польща)

Онлайн-трансляція матчу >>

Не зіграють: Калюлю (дискваліфікація), Жайе (спина), Корне (стегно), Маммана (хвороба) – Асамоа (коліно), К’єлліні (ікра), Пьяца (нога), Ругані (коліно), Манджукіч (стегно)

Розгромна перемога “Динамо” нічого не коштує, якщо “Ліон” поступився “Севільї” в минулому турі чемпіонської ліги, чим поставив великий знак питання навпроти своїх шансів на продовження боротьби в євротурнірі. Точніше, Ліга Європи від “ткачів” нікуди не втече, але про більше тепер сподіватися важко.

“Ювентус” продовжує штампувати перемоги, не звертаючи уваги ні на ранг суперника, ні на турнір. Що ще більш цікаво, за останні п’ять ігор “Стара синьйора” пропустила лише один раз (як раз напередодні виїзду до Ліона). З такою тенденцією, думається, у клубі не проти заздалегідь покласти в кишеню путівку до плей-офф чемпіонської ліги, що мають підтверджувати сьогоднішньою перемогою.

Історія протистояння. 2 матчі: +0=0-2; 1:3.

З них – на полі “Ліона”. 1 матч: +0=0-1; 0:1.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...