facebook

«Зараз я живу на зарплату 350 000 грн. Не вважаю її достатньою», — радник Авакова поскаржився на гірку долю

На ситуацію звертає увагу сайт Патріоти України Він пише: Середня зарплатня любителя красивих жінок та літаків Держслужби надзвичайних ситуацій наразі, після «знущання-пониження», у кілька разів більше середньостатистичної по Україні.

Мабуть, не на тих рівняється екс-майже-міністр.

Далі видання пояснює: Радник Арсена Авакова Зорян Шкіряк заявив в ефірі 112 Україна, що в минулому році заробив 350 тис. гривень

Наводиться пряма цитата: «Зараз я живу на зарплату радника міністра внутрішніх справ, я не вважаю її достатньою. За минулий рік це 350 тис. гривень.

В цьому році, можливо, буде трохи більше», – йдеться в заяві. При цьому Шкіряк зазначив, що з нерухомості має лише квартиру: «У мене є єдина нерухомість – це моя квартира. Не можу похвалитися метром землі у Козині або будиночком якимось. За свої 47 років я заробив на свою квартиру, яка є в простому будинку класу «комфорт». Ми не знаємо, що означає «простий будинок класу «комфорт», але треба визнати, що для Зоряна Шкіряка сума 30 тис. грн. може, дійсно, бути недостатньою в Києві, якщо він там обертається серед таких Борців із корупцією як Мустафа Найем та Сергій Лещенко

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Борців, які декларують свої заробітки на рівні 300-500 тисяч гривень – щомісяця.

Тобто до 6 000 000 (шести мільйонів на рік). І це лише – офіційно – з податків, що їх платять українці

“Нареформатили” Виходить, що ці друзі Сороса в Україні на посадах в «Укрзалізниці» та «Нафтогазі», де вони взагалі незрозуміло що можуть робити, заробляють у 10-15 разів більше за Шкіряка та в 100 разів більше, ніж значна кількість українців.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...