facebook

На Донбасі зафіксували сім обстрілів за добу

Противник застосовував заборонене озброєння. З початку поточної доби сепаратисти двічі обстріляли позиції ЗСУ з мінометів.

Противник застосовував заборонене озброєння. З початку поточної доби сепаратисти двічі обстріляли позиції ЗСУ з мінометів.
Протягом минулої доби на Донбасі були зафіксовані сім обстрілів українських позицій з боку сепаратистів, українські військовослужбовці не постраждали. Про це в п’ятницю, 29 травня, повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що противник застосовував заборонені мінськими домовленостями міномети калібрів 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

“Українські воїни давали жорстку відповідь і придушували ворожий вогонь підручними засобами”, – повідомили в штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід сепаратисти обстрілювали позиції українських військових поблизу Павлополя, Широкиного і Старогнатівки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник відкривав вогонь біля Кримського, і в околицях Богданівки. Зокрема, біля Кримського сепаратисти випустили 13 мін з міномета калібру 120 мм

З початку поточної доби незаконні збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік населеного пункту Богданівка вели вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед українських військових немає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...